Stroomstoring

  • elektricien in utrecht en omgeving

Stroomstoringen

Bij storingen krijgt u bij A D Elektra een storingsmonteur aan de lijn die met u de situatie bespreekt en zo nodig direct actie onderneemt. Bij een grote stroomstoring is het belangrijk dat de storing grotendeels zo snel mogelijk wordt opgelost. De oorzaak wordt getraceerd en in bepaalde gevallen direct verholpen.

Soms kan het zijn dat onze monteur met een tijdelijke oplossing komt waarna een afspraak met u wordt gemaakt om de storing definitief te verhelpen. Dit kan het geval zijn bij zwaar overbelaste groepen of verouderde installatie delen. A D Elektra heeft sinds 1999 ruime expertise in storingsdiensten.

AANLEG NIEUWE ELEKTRA

Nieuwe elektra aanleggen

Van het installeren van een extra stopcontact in de woonkamer tot aan het volledig moderniseren van de elektrische installatie: U kunt bij ons terecht.  Al onze werkzaamheden worden op deskundige wijze en volgens de normen uitgevoerd. Bij kleine werkzaamheden in Utrecht en omgeving kunt u direct een prijs opvragen.

Voor grotere opdrachten komt er een elektricien van A D Elektra bij u langs om de situatie te bekijken en een passende offerte te maken. Uiteraard zijn al onze offertes vrijblijvend. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u bellen of mailen.

GROEPENKASTEN

  • groepenkast aangelegd door een gecertificeerde elektricien in Utrecht

Groepenkasten

Een goed functionerende groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrische installatie als het gaat om beveiliging van eindgroepen. Hebt u nog een ouderwetse groepenkast met te weinig of geen aardlekschakelaars dan kan het zijn verstandig zijn om de groepenkast te moderniseren. A D Elektra is een erkend installatiebedrijf met het zegelrecht van Stedin.

Ook kleine uitbreidingen op bestaande groepenkasten met nieuwe groepen en aardlekschakelaars is geen probleem voor A D Elektra.