elektricien utrecht

Sinds 1999.

  • Geen voorrijkosten

  • 24/7 direct hulp bij storingen

  • Erkend bedrijf en aangesloten bij Uneto-VNI

Een elektricien in Vianen nodig? Wij rekenen geen voorrijkosten in Vianen en omgeving. Direct hulp bij storing aan de elektra door een erkend Uneto-vni installateur. Wij verhelpen snel en vakkundig problemen met verlichting, groepen, schakelgroepen en allerlei elektrische huisinstallaties.

 

Gespecialiseerd in:

Stroomstoring

elektricien houten

U heeft een elektrische storing? Wij helpen u telefonisch of komen langs voor onderzoek ter plaatse. Ook ’s avonds, in het weekend en tijdens feestdagen.

Elektra aanleggen

Hulp nodig van een Elektricien in Utrecht?

Slechte bedrading leidt tot onnodig energieverlies en soms zelfs tot kortsluiting. Wij moderniseren het voor u, zodat u woonomgeving weer veilig is voor u en uw omgeving.

Groepenkasten

groepenkast aangelegd door een gecertificeerde elektricien in Utrecht

Voor nieuwbouw, renovatie of modernisering van de elektra moeten soms nieuwe groepenkasten worden geïnstalleerd. Ook dat is geen punt voor A D Elektra.

Vakkundige elektra specialisten nodig?

Over Ons

Snel een elektricien in Vianen nodig?

Bel dan nu A D Elektra voor al uw elektrotechnische installatiewerkzaamheden. Van het installeren van een extra stopcontact in de woonkamer tot aan het volledig moderniseren van de elektrische installatie. Al onze werkzaamheden worden op deskundige wijze en volgens de normen uitgevoerd.

Erkend installatiebedrijf.

Niets voor niets is A D Elektra een erkend installatiebedrijf en lid van de brancheorganisatie Uneto-Vni. Als elektricien uit Vianen doen we er alles aan om ons vakmanschap op niveau te houden. Dit doen we door voortdurende training en scholing van medewerkers.

Klantvriendelijk en kwaliteit.

We zijn een kleinschalige onderneming die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. Op onze website vindt u ook klantervaringen over onze werkzaamheden.

Werkgebied

Klantbeoordelingen

De eigenaar van AD Elektra staat garant voor snelle en deskundige hulp bij problemen. Hij is in staat een gedegen analyse te maken en is eerlijk over de oplossingen. Daarnaast werkt het bedrijf op een prettige en respectvolle manier. Ik ben een zeer tevreden klant!

Geweldig geholpen afgelopen zaterdag. Na een vakkundige analyse bleek de kortsluiting in de schuur veroorzaakt door een slakje in de contactdoos/schakelaar. Dit hadden we nooit gevonden. Hulde!!

Het fijne van A D elektra is dat er met je mee wordt gedacht en de prijs direct duidelijk is. Service en snelheid zijn prima.

Contact

1 + 6 = ?